Jullie gaan trouwen en overwegen live muziek? Leuk!
Live muziek raakt en kan jullie huwelijksceremonie nóg persoonlijker en specialer maken.
Wij, Mariska van der Kooi (zang) en Hans Kaldeway (piano), komen graag de muziek
verzorgen bij jullie huwelijk !

“MusicaRosa heeft voor een geweldige sfeer gezorgd! We waren tot tranen toe geroerd en iedereen genoot zo van jullie!
Het contact met jullie is super! Mariska is erg enthousiast en meedenkend! Super bedankt voor jullie geweldige optreden!”

MusicaRosa aanwezig bij een bruiloft om de live muziek tijdens de trouwceremonie te verzorgen.

 

Mooie momenten voor live muziek bij de ceremonie:

Ook kan MusicaRosa live (achtergrond) muziek verzorgen tijdens:

Tip: “Save The Date Video”
In plaats van een save the date kaart, kun je ook een save the date video versturen.
> Meer info save the date video

Werkwijze

bekijk tarieven | neem contact op | huwelijk links

Impressie MusicaRosa

 

 

naar alle video’s

MusicaRosa aanwezig bij een bruiloft om de live muziek tijdens de trouwceremonie te verzorgen.
Foto: Rob Rotgers 

Tags:

 

Anneke Jansen
Anneke Jansen
2023-03-23
Als iemand bij je recht in je hart kan raken dan moet je bij MusicaRosa zijn. Hun muziek raakt en verbindt en maakt een afscheid zo mooi en persoonlijk. Er worden echt nieuwe herinneringen gemaakt. Al vaak gebruik gemaakt van hun zangkunst. Hopelijk nog heel vaak.
Wassink uitvaartverzorging
Wassink uitvaartverzorging
2023-01-26
We hebben MusicaRosa gevraagd om te zingen op een herdenkingsavond en dat was een goede keuze. Ze zingt prachtig uiteraard met goede ondersteuning van een pianist. Het leuke was dat ze ook een liedje heeft gezonden met een medewerker van Wassink Uitvaartverzorging. Het was een prachtige avond!! zeker een aanrader.
Sandra B
Sandra B
2022-11-18
MusicaRosa heeft gezongen en gespeeld op de uitvaart van mijn moeder. De stem van Mariska raakte mij meteen in het hart. Het speciale verzoeknummer dat ik had ingediend, was nog mooier dan het origineel! Ik hoor nog dagelijks (nu 4 weken geleden) hoe mooi de uitvaart was. Dat is zeker ook te danken aan de prachtige bijdrage van MusicaRosa!
Quinten de Coo
Quinten de Coo
2022-10-13
Mariska en Paul hebben tijdens de ceremonie en borrel van onze bruiloft liedjes gezongen/ gespeeld. Voorafgaand aan de bruiloft was de communicatie met Mariska bijzonder makkelijk zowel appen als bellen. Vooraf kregen we een grote lijst met nummers die ze spelen. Een van onze voorkeurs nummers stond hier niet op maar het was geen probleem deze te spelen. Tijdens de dag netjes optijd en flexibel rondom weersverandering. Heel blij mee, dikke aanrader 👍
Arnold Molenaar
Arnold Molenaar
2022-09-08
Wij hebben Mariska geboekt voor onze bruiloft. Samen met de pianist Hans hebben ze een prachtige optrede neergezet. Het was ook geen probleem om liedjes toe te voegen die ze nog nooit gezongen hadden! Kortom een geslaagde dag met prachtige muziek. Heel erg bedankt Hans en Mariska!
wurmpel
wurmpel
2022-06-23
Op de uitvaart van ons mem hebben ze opgetreden. Kippenvel en zo mooi, dankbaar dat jullie konden optreden. Contact ging gemakkelijk, liedjeskeuze. Mede door jullie was het een uitvaart die we onze mem gunde🌹
Melvin Mulder
Melvin Mulder
2022-03-27
Een prachtige aanvulling van MusicaRosa op al een mooie en bijzonder dag. Mariska en Hans hebben op onze trouwdag de ceremonie voorzien van muziek met mooie nummers. Na de trouwerij gaven ze nog invulling aan het achtergrondmuziek tijdens het taart snijden en de borrel met mooie muziek en op ons verzoek ook een paar musical nummers. Ook de communicatie met hun was uitstekend en we zijn nog bij hun in de studio geweest om het e.e.a. vooraf te beluisteren en af te stemmen. Kortom onze dag was al speciaal, maar door MusicaRosa werd het naar een hoger niveau getild.
Sandy ten Hove
Sandy ten Hove
2021-12-28
We waren heel blij met jullie. Er werd gevraagd welke liedjes jullie moesten spelen/zingen. Zelfs een klein voorproefje gehad. De dag zelf was super mede dankzij jullie. We kregen alleen maar leuke reacties op jullie optreden tijdens de bruiloft😁

 

Reacties:

Wat een emotie hebben jullie gegeven aan onze ceremonie.
Vele tranen van ontroering, bij mij als bruid, maar vooral ook bij de aanwezigen.

En dan het spelen tijdens het diner, wauw, wat een ambiance.
Zo prachtig om te zien hoe onze gasten en ook jullie genoten. Onvergetelijk! Onwijs bedankt!”

Arjo en Charissa van Kekem

“Beste Hans en Mariska,
Eén van onze wensen voor de trouwceremonie was live muziek. Via internet zijn wij bij MusicaRosa terecht gekomen. De website zag er verzorgd en overzichtelijk uit en de aangeboden nummers spraken ons aan.
Helemaal enthousiast werden wij van de YouTube filmpjes! Wat een mooie stem, Mariska!
De contacten met jullie waren open en vertrouwd. Samen hebben we de nummers afgestemd en jullie hebben zelfs 2 nummers speciaal voor ons ingestudeerd!
Wat jullie laten zien op internet hebben jullie meer dan waar gemaakt tijdens ons huwelijk!
Het werd een ceremonie met een lach en een traan waar niet alleen wij, maar ook onze familie onwijs van hebben genoten!
En omdat we zo enthousiast waren hebben jullie ook tijdens het diner voor de muzikale omlijsting gezorgd.
Jullie waren top! Super bedankt!
Hartelijke groeten van René en Miranda te Pas

“Op 15 april 2015 zijn wij in het huwelijk getreden. Om deze dag nog een extra tintje te geven, ging ik op zoek naar live muziek. Aangesproken door het nummer ‘ Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij, dat Mariska zeer mooi zong, besloot ik contact op te nemen. Het moest een verrassing worden voor mijn aanstaande man. Mariska reageerde zeer enthousiast en zelfs een verzoeknummer was geen probleem. We hadden een hele mooie locatie, schitterend weer en jullie pasten met de muziek perfect bij dit geheel. De bruidegom kon zijn ogen niet geloven. Toch live muziek. Tijdens ons diner verzorgden jullie de muziek en wij hebben gedanst op ons nummer Onderweg van Abel! Ook de andere gasten waren bijzonder onder de indruk van jullie optreden. Stijlvol en niet te nadrukkelijk aanwezig. Heel veel dank voor het verzorgen van de muziek en zeker een aanrader voor toekomstige bruidsparen.”
Hermi van Rossum

> Bekijk alle reacties

bekijk tarieven | neem contact op | huwelijk links