Jullie gaan trouwen en overwegen live muziek? Leuk!
Live muziek raakt en kan jullie huwelijksceremonie nóg persoonlijker en specialer maken.
Wij, Mariska van der Kooi (zang) en Hans Kaldeway (piano), komen graag de muziek
verzorgen bij jullie huwelijk !

“MusicaRosa heeft voor een geweldige sfeer gezorgd! We waren tot tranen toe geroerd en iedereen genoot zo van jullie!
Het contact met jullie is super! Mariska is erg enthousiast en meedenkend! Super bedankt voor jullie geweldige optreden!”

MusicaRosa aanwezig bij een bruiloft om de live muziek tijdens de trouwceremonie te verzorgen.

 

Mooie momenten voor live muziek bij de ceremonie:

Ook kan MusicaRosa live (achtergrond) muziek verzorgen tijdens:

Tip: “Save The Date Video”
In plaats van een save the date kaart, kun je ook een save the date video versturen.
> Meer info save the date video

Werkwijze

bekijk tarieven | neem contact op | huwelijk links

Impressie MusicaRosa

 

 

naar alle video’s

MusicaRosa aanwezig bij een bruiloft om de live muziek tijdens de trouwceremonie te verzorgen.
Foto: Rob Rotgers 

Tags:

 

Sandy ten Hove
Sandy ten Hove
2021-12-28
We waren heel blij met jullie. Er werd gevraagd welke liedjes jullie moesten spelen/zingen. Zelfs een klein voorproefje gehad. De dag zelf was super mede dankzij jullie. We kregen alleen maar leuke reacties op jullie optreden tijdens de bruiloft😁
Nelleke de Jong
Nelleke de Jong
2021-12-21
Ik kende haar (hem ook) van de TLODE concerten, een opvallende verschijning en prachtige stem. Ik had geen idee dat ik nog eens met haar persoonlijk in aanraking zou komen. Dat gebeurde een paar jaar later, ik nam samen met Cecile Clappers de organisatie van Lichtjesdag over van Claudia Geenen. En Claudia had de Lichtjesdagavond goed in de steigers gezet met twee belangrijke bakens: Hans en Mariska. Muziek die zowel in het hart als tot het bot raakt. Haar stem betovert. Persoonlijk ben ik het meest fan van haar stem in de lagere registers, loepzuiver en met een meanderloopje rechtstreeks naar je hart. Bovendien een prettige persoon om afspraken mee te maken. Dus elk jaar vraag ik Mariska en Hans weer voor Lichtjesdag, onmisbaar op herdenkingsmomenten van vreugde en van verdriet.
H Blaauwbroek
H Blaauwbroek
2021-12-09
We waren al een tijdje opzoek naar live muziek voor ons huwelijk en vonden de mooie site van MusicaRosa. Hier konden we de muziek die ze spelen beluisteren. We hebben Mariska gebeld voor informatie. We kregen alles wat benodigd was te horen.De communicatie was heel prettig. We mochten zelf de liedjes uitzoeken. Nog mooier we mochten ook drie verzoeknummers opgeven. Het optreden was een feest. Echt een aanrader!!!!!
Els Vijfschaft
Els Vijfschaft
2021-12-07
MusicaRosa op een trouwbeurs ontmoet. En geboekt voor onze bruiloft. Absoluut een aanrader. Zo persoonlijk, sfeervol. Zorgt voor net dat beetje extra.
Heinie van Schaick
Heinie van Schaick
2021-11-01
Nogmaals super bedankt voor jullie mooie inbreng tijdens de uitvaart en erg fijne manier van overkomen. En het was ook super mooi wat de dienst compleet maakte en niet te standaard was wat wij graag wilden
Ingrid van der Maas
Ingrid van der Maas
2021-09-12
MusicaRosa was aanwezig bij onze trouwdienst en ging alle verwachtingen te boven. Mariska zingt prachtig en Hans speelt super mooi piano. Ze waren een aanvulling die wij niet hadden willen missen! Ook het contact vooraf was heel prettig. Ze dachten goed mee en stuurden filmpjes met voorbeelden zo dat we een goed beeld kregen. Beide ontzettend vriendelijk en flexibel. We raden het iedereen aan om dit top duo in te huren! Coen en Ingrid
Nienke
Nienke
2021-06-25
Mariska en Hans hebben ons huwelijk op 8 mei een extra gouden randje gegeven. Wat was het mooi en fijn. Vooraf hebben we veel contact met Mariska gehad en dat was altijd heel prettig en we kregen altijd snel reactie bij vragen via de mail of app. Lieve mensen die echt kwaliteit bieden!
Marjanne
Marjanne
2021-03-10
MusicaRosa heeft tijdens de crematie van mijn moeder de muziek verzorgt. Ze hebben op verzoek liedjes gezongen die wij hadden uitgekozen en moesten ze de tekst nog opzoeken. Ook hebben ze samen met de kinderen een lied gezongen die onze zoon had uitgekozen. Al en al heeft onze moeder en oma een hele mooie uitvaart gekregen. 💖
Irma Nelissen van Oijen
Irma Nelissen van Oijen
2021-03-09
MusicaRosa Jullie zijn geweldig! Dankzij jullie muzikale begeleiding hebben wij op een prachtig intieme manier afscheid kunnen nemen. Heel waardevol 🙏

 

 

Reacties:

Wat een emotie hebben jullie gegeven aan onze ceremonie.
Vele tranen van ontroering, bij mij als bruid, maar vooral ook bij de aanwezigen.

En dan het spelen tijdens het diner, wauw, wat een ambiance.
Zo prachtig om te zien hoe onze gasten en ook jullie genoten. Onvergetelijk! Onwijs bedankt!”

Arjo en Charissa van Kekem

“Beste Hans en Mariska,
Eén van onze wensen voor de trouwceremonie was live muziek. Via internet zijn wij bij MusicaRosa terecht gekomen. De website zag er verzorgd en overzichtelijk uit en de aangeboden nummers spraken ons aan.
Helemaal enthousiast werden wij van de YouTube filmpjes! Wat een mooie stem, Mariska!
De contacten met jullie waren open en vertrouwd. Samen hebben we de nummers afgestemd en jullie hebben zelfs 2 nummers speciaal voor ons ingestudeerd!
Wat jullie laten zien op internet hebben jullie meer dan waar gemaakt tijdens ons huwelijk!
Het werd een ceremonie met een lach en een traan waar niet alleen wij, maar ook onze familie onwijs van hebben genoten!
En omdat we zo enthousiast waren hebben jullie ook tijdens het diner voor de muzikale omlijsting gezorgd.
Jullie waren top! Super bedankt!
Hartelijke groeten van René en Miranda te Pas

“Op 15 april 2015 zijn wij in het huwelijk getreden. Om deze dag nog een extra tintje te geven, ging ik op zoek naar live muziek. Aangesproken door het nummer ‘ Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij, dat Mariska zeer mooi zong, besloot ik contact op te nemen. Het moest een verrassing worden voor mijn aanstaande man. Mariska reageerde zeer enthousiast en zelfs een verzoeknummer was geen probleem. We hadden een hele mooie locatie, schitterend weer en jullie pasten met de muziek perfect bij dit geheel. De bruidegom kon zijn ogen niet geloven. Toch live muziek. Tijdens ons diner verzorgden jullie de muziek en wij hebben gedanst op ons nummer Onderweg van Abel! Ook de andere gasten waren bijzonder onder de indruk van jullie optreden. Stijlvol en niet te nadrukkelijk aanwezig. Heel veel dank voor het verzorgen van de muziek en zeker een aanrader voor toekomstige bruidsparen.”
Hermi van Rossum

> Bekijk alle reacties

bekijk tarieven | neem contact op | huwelijk links