Ben je op zoek naar live muziek bij een speciale gelegenheid? MusicaRosa verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek bij diverse gelegenheden, zoals:

 

Wil je in plaats van achtergrondmuziek onze muziek juist op de voorgrond? Ook dat is mogelijk. MusicaRosa verzorgt regelmatig ‘luisterconcerten’. Bijvoorbeeld tijdens het vieren van een verjaardag of een ander feest op een feestlocatie, maar het kan ook bij je/jullie thuis.
Samen met jou/jullie bespreken we graag wat jullie wensen zijn.
Een combinatie van achtergrondmuziek en ‘luistermomenten’ behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Reacties

“Mariska en Hans hebben opgetreden op mijn 50ste verjaardagsfeest. Toen ik Mariska ontmoette en ze enthousiast over MusicaRosa vertelde, wist ik dat ik hen graag wilde op mijn feest.  Hun optreden, wat thuis plaatsvond, was heel bijzonder.  De kinderen van 14, 8 en 5 jaar oud, die er ook waren werden op een heel fijne manier betrokken. Ze vertellen er nu enthousiast over. Ook voor de volwassenen was het prachtig. Sommige mensen waren geraakt en volgens mij vond iedereen die er was het mooi.
Mariska en Hans dank jullie wel dat mijn verjaardag zo indrukwekkend is geweest. Voor mij is het een fijne blijvende herinnering.”
Ellen Joling, Opende

“Zo nu en dan maak je in het leven iets mee waarvan je achteraf zegt dat je het ‘voor geen goud’ had willen missen. Dat gevoel hadden de vrienden, kennis en toevallige passanten die erbij waren toen Mariska en Hans zongen en speelden ter gelegenheid van de 68e verjaardag van mijn langdurig zieke vader. Genieten in zijn uitzichtloze situatie is al heel lang niet zo gemakkelijk meer, maar die middag deed hij het met volle teugen. Het kleine, intieme concert van elf nummers die stuk voor stuk dicht bij hem staan en adembenemend mooi werden vertolkt door twee prachtige en betrokken muzikanten staan voor altijd in zijn geheugen gegrift. En in het onze.”
Joop Daggers

“Review zondagmiddagconcert MusicaRosa 19-02-2017
De foto van Mariska-in-actie onder het programmablad van 19 februari is gemaakt in de Theresiakapel in Hoogkerk, het vorige concert van MusicaRosa, september vorig jaar. Toen dacht ik al dat ik dit vaker wilde meemaken. De manier waarop Mariska zingt is pakkend en boeiend. Nummers van Ramses Shaffy (Mens, durf te leven en Laat me) komen ineens over omdat Mariska in staat is haar publiek mee te trekken door zingend te acteren. Ook bij het nummer ‘Het is over’ met tekst van Annie M.G. Schmidt moest ik ineens denken: Hé, nou snap ik het. Begeleidend pianospel is iets wat lang niet iedere pianist beheerst, voor toonkunstenaar Hans Kaldeway echter een koud kunstje. MusicaRosa, een muzikale eenheid. Het sfeervolle kerkje van Feerwerd, de gastvrijheid van de kerkcommissie, de vele brandende kaarsjes en de Glühwein deden de rest.”
Maarten Dollekamp, Vries

“Op vrijdag 21 november 2014 verzorgde MusicaRosa de muzikale omlijsting van de talkshow ‘Onderweg naar het Huis van Morgen’ die werd georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen en de Gemeente Groningen in het kader van het Let’s Gro Festival
Als een echte DWDD-huisband kreeg MusicaRosa de handen op elkaar voor de creatieve, inventieve en kundige wijze waarop muzikaal commentaar werd gegeven op de verschillende discussieronden. Ook voorafgaand en na afloop van de discussie bracht MusicaRosa een gevarieerd programma. Kortom: een aanrader voor elke organisator die voor zijn programma op zoek is naar paar muzikale rasartiesten.”
Nyckle Swierstra, afdeling Communicatie Rijksuniversiteit Groningen

Geïnteresseerd? Bekijk tarieven of neem contact op