Ben je op zoek naar live muziek bij een speciale gelegenheid? MusicaRosa verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek bij diverse gelegenheden, zoals:

 

Wil je in plaats van achtergrondmuziek onze muziek juist op de voorgrond? Ook dat is mogelijk. MusicaRosa verzorgt regelmatig ‘luisterconcerten’. Bijvoorbeeld tijdens het vieren van een verjaardag of een ander feest op een feestlocatie, maar het kan ook bij je/jullie thuis.
Samen met jou/jullie bespreken we graag wat jullie wensen zijn.
Een combinatie van achtergrondmuziek en ‘luistermomenten’ behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Anneke Jansen
Anneke Jansen
2023-03-23
Als iemand bij je recht in je hart kan raken dan moet je bij MusicaRosa zijn. Hun muziek raakt en verbindt en maakt een afscheid zo mooi en persoonlijk. Er worden echt nieuwe herinneringen gemaakt. Al vaak gebruik gemaakt van hun zangkunst. Hopelijk nog heel vaak.
Wassink uitvaartverzorging
Wassink uitvaartverzorging
2023-01-26
We hebben MusicaRosa gevraagd om te zingen op een herdenkingsavond en dat was een goede keuze. Ze zingt prachtig uiteraard met goede ondersteuning van een pianist. Het leuke was dat ze ook een liedje heeft gezonden met een medewerker van Wassink Uitvaartverzorging. Het was een prachtige avond!! zeker een aanrader.
Sandra B
Sandra B
2022-11-18
MusicaRosa heeft gezongen en gespeeld op de uitvaart van mijn moeder. De stem van Mariska raakte mij meteen in het hart. Het speciale verzoeknummer dat ik had ingediend, was nog mooier dan het origineel! Ik hoor nog dagelijks (nu 4 weken geleden) hoe mooi de uitvaart was. Dat is zeker ook te danken aan de prachtige bijdrage van MusicaRosa!
Quinten de Coo
Quinten de Coo
2022-10-13
Mariska en Paul hebben tijdens de ceremonie en borrel van onze bruiloft liedjes gezongen/ gespeeld. Voorafgaand aan de bruiloft was de communicatie met Mariska bijzonder makkelijk zowel appen als bellen. Vooraf kregen we een grote lijst met nummers die ze spelen. Een van onze voorkeurs nummers stond hier niet op maar het was geen probleem deze te spelen. Tijdens de dag netjes optijd en flexibel rondom weersverandering. Heel blij mee, dikke aanrader 👍
Arnold Molenaar
Arnold Molenaar
2022-09-08
Wij hebben Mariska geboekt voor onze bruiloft. Samen met de pianist Hans hebben ze een prachtige optrede neergezet. Het was ook geen probleem om liedjes toe te voegen die ze nog nooit gezongen hadden! Kortom een geslaagde dag met prachtige muziek. Heel erg bedankt Hans en Mariska!
wurmpel
wurmpel
2022-06-23
Op de uitvaart van ons mem hebben ze opgetreden. Kippenvel en zo mooi, dankbaar dat jullie konden optreden. Contact ging gemakkelijk, liedjeskeuze. Mede door jullie was het een uitvaart die we onze mem gunde🌹
Melvin Mulder
Melvin Mulder
2022-03-27
Een prachtige aanvulling van MusicaRosa op al een mooie en bijzonder dag. Mariska en Hans hebben op onze trouwdag de ceremonie voorzien van muziek met mooie nummers. Na de trouwerij gaven ze nog invulling aan het achtergrondmuziek tijdens het taart snijden en de borrel met mooie muziek en op ons verzoek ook een paar musical nummers. Ook de communicatie met hun was uitstekend en we zijn nog bij hun in de studio geweest om het e.e.a. vooraf te beluisteren en af te stemmen. Kortom onze dag was al speciaal, maar door MusicaRosa werd het naar een hoger niveau getild.
Sandy ten Hove
Sandy ten Hove
2021-12-28
We waren heel blij met jullie. Er werd gevraagd welke liedjes jullie moesten spelen/zingen. Zelfs een klein voorproefje gehad. De dag zelf was super mede dankzij jullie. We kregen alleen maar leuke reacties op jullie optreden tijdens de bruiloft😁

Reacties

“Mariska en Hans hebben opgetreden op mijn 50ste verjaardagsfeest. Toen ik Mariska ontmoette en ze enthousiast over MusicaRosa vertelde, wist ik dat ik hen graag wilde op mijn feest.  Hun optreden, wat thuis plaatsvond, was heel bijzonder.  De kinderen van 14, 8 en 5 jaar oud, die er ook waren werden op een heel fijne manier betrokken. Ze vertellen er nu enthousiast over. Ook voor de volwassenen was het prachtig. Sommige mensen waren geraakt en volgens mij vond iedereen die er was het mooi.
Mariska en Hans dank jullie wel dat mijn verjaardag zo indrukwekkend is geweest. Voor mij is het een fijne blijvende herinnering.”
Ellen Joling, Opende

“Zo nu en dan maak je in het leven iets mee waarvan je achteraf zegt dat je het ‘voor geen goud’ had willen missen. Dat gevoel hadden de vrienden, kennis en toevallige passanten die erbij waren toen Mariska en Hans zongen en speelden ter gelegenheid van de 68e verjaardag van mijn langdurig zieke vader. Genieten in zijn uitzichtloze situatie is al heel lang niet zo gemakkelijk meer, maar die middag deed hij het met volle teugen. Het kleine, intieme concert van elf nummers die stuk voor stuk dicht bij hem staan en adembenemend mooi werden vertolkt door twee prachtige en betrokken muzikanten staan voor altijd in zijn geheugen gegrift. En in het onze.”
Joop Daggers

“Review zondagmiddagconcert MusicaRosa 19-02-2017
De foto van Mariska-in-actie onder het programmablad van 19 februari is gemaakt in de Theresiakapel in Hoogkerk, het vorige concert van MusicaRosa, september vorig jaar. Toen dacht ik al dat ik dit vaker wilde meemaken. De manier waarop Mariska zingt is pakkend en boeiend. Nummers van Ramses Shaffy (Mens, durf te leven en Laat me) komen ineens over omdat Mariska in staat is haar publiek mee te trekken door zingend te acteren. Ook bij het nummer ‘Het is over’ met tekst van Annie M.G. Schmidt moest ik ineens denken: Hé, nou snap ik het. Begeleidend pianospel is iets wat lang niet iedere pianist beheerst, voor toonkunstenaar Hans Kaldeway echter een koud kunstje. MusicaRosa, een muzikale eenheid. Het sfeervolle kerkje van Feerwerd, de gastvrijheid van de kerkcommissie, de vele brandende kaarsjes en de Glühwein deden de rest.”
Maarten Dollekamp, Vries

“Op vrijdag 21 november 2014 verzorgde MusicaRosa de muzikale omlijsting van de talkshow ‘Onderweg naar het Huis van Morgen’ die werd georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen en de Gemeente Groningen in het kader van het Let’s Gro Festival
Als een echte DWDD-huisband kreeg MusicaRosa de handen op elkaar voor de creatieve, inventieve en kundige wijze waarop muzikaal commentaar werd gegeven op de verschillende discussieronden. Ook voorafgaand en na afloop van de discussie bracht MusicaRosa een gevarieerd programma. Kortom: een aanrader voor elke organisator die voor zijn programma op zoek is naar paar muzikale rasartiesten.”
Nyckle Swierstra, afdeling Communicatie Rijksuniversiteit Groningen

Geïnteresseerd? Bekijk tarieven of neem contact op