Bij een kerkelijk huwelijk is muziek vaak erg belangrijk.
Wij, MusicaRosa (zang: Mariska van der Kooi, piano: Hans Kaldeway), treden regelmatig op bij kerkelijke inzegeningen. Zowel bij Protestantse als Katholieke diensten.
Bij een kerkelijke inzegening kunnen jullie kiezen voor Christelijke liederen of een combinatie met mooie niet-Christelijke nummers.
MusicaRosa kan ook begeleiden bij de samenzang.
Nummers die geschikt zijn bij een trouwdienst in de kerk, zijn bijvoorbeeld:

Voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

“Tijdens een trouwbeurs kwamen wij bij de stand van MusicaRosa.
Mariska vertelde dat zij samen met Hans bruiloft muziek verzorgt bij ceremonies en kerkelijke inzegeningen. Mariska wilde graag voor ons een lied ‘live’ zingen. Wij waren beide verrast door de mooie, warme stem en kregen ‘kippenvel’ tijdens het lied.
Wij wisten vanaf dat moment dat MusicaRosa een waardevolle bijdrage kon gaan leveren aan ons huwelijk.
Wij wilden graag een kerkelijk huwelijk met muzikale ondersteuning. De communicatie verliep prima. Alles was mogelijk en MusicaRosa dacht met ons mee tijdens de voorbereidingen. De dienst was vooral een samenzang met MusicaRosa en tussendoor zong MusicaRosa een paar luisterliedjes voor ons en onze gasten. Dit was heel speciaal en fijn!
MusicaRosa heeft voor ons de kerkelijke inzegening helemaal compleet gemaakt. Wij hebben vele positieve complimenten gekregen over de bijdrage van MusicaRosa aan onze trouwdienst.
Mariska en Hans, bedankt voor de waardevolle en onvergetelijke bijdrage van jullie aan onze trouwdag!”
Klaas en Annelies van der Wal, 31 mei 2019

MusicaRosa speelt live muziek bij jullie kerkelijke inzegening

Overweeg je live trouwmuziek? Bekijk dan ook  live muziek trouwceremonie