< Terug naar informatie live muziek huwelijk / trouwceremonie

“Wat een emotie hebben jullie gegeven aan onze ceremonie.
Vele tranen van ontroering, bij mij als bruid, maar vooral ook bij de aanwezigen.
En dan het spelen tijdens het diner, wauw, wat een ambiance.
Zo prachtig om te zien hoe onze gasten en ook jullie genoten. Onvergetelijk! Onwijs bedankt!”
Arjo en Charissa van Kekem, Beesd

“Wat hadden we een onvergetelijke en sprookjesachtige trouwdag in een wit kerkje in Terherne. Mede te danken aan MusicaRosa, die de muziek verzorgden tijdens de ceremonie. Een aantal songs zo prachtig gezongen en gespeeld op de piano door Mariska en Hans. Meerdere malen moesten wij een traan wegpinken, zo mooi en vol gevoel vertolkt. MusicaRosa heeft gezorgd voor een extra dimensie tijdens onze ceremonie. Het zorgde voor een dag met een gouden randje!”
Karel en Leida

“MusicaRosa was aanwezig bij onze trouwdienst en ging alle verwachtingen te boven.
Mariska zingt prachtig en Hans speelt super mooi piano. Ze waren een aanvulling die wij niet hadden willen missen!
Ook het contact vooraf was heel prettig. Ze dachten goed mee en stuurden filmpjes met voorbeelden zo dat we een goed beeld kregen.
Beide ontzettend vriendelijk en flexibel. We raden het iedereen aan om dit top duo in te huren!”
Coen en Ingrid

“MusicaRosa op een trouwbeurs ontmoet. En geboekt voor onze bruiloft.
Absoluut een aanrader. Zo persoonlijk, sfeervol. Zorgt voor net dat beetje extra.”
Dick en Els

“Mariska en Hans hebben ons huwelijk op 8 mei een extra gouden randje gegeven. Wat was het mooi en fijn. Vooraf hebben we veel contact met Mariska gehad en dat was altijd heel prettig en we kregen altijd snel reactie bij vragen via de mail of app. Lieve mensen die echt kwaliteit bieden!”
Nienke en Stefan

“MusicaRosa heeft onze ceremonie extra diepgang gegeven met een prachtig optreden. Na een fijn gesprek en regelmatig contact over wensen en nummers liep het op de dag zelf perfect. Wij en onze gasten hebben genoten!”
Bouwina en Marijke

“We waren al een tijdje opzoek naar live muziek voor ons huwelijk en vonden de mooie site van MusicaRosa. Hier konden we de muziek die ze spelen beluisteren. We hebben Mariska gebeld voor informatie. We kregen alles wat benodigd was te horen. De communicatie was heel prettig. We mochten zelf de liedjes uitzoeken. Nog mooier: we mochten ook verzoeknummers opgeven. Het optreden was een feest. Echt een aanrader!!!!!”
John en Mieneke

“We zochten een zanger of zangeres voor onze bruiloft. We keken op internet en we kwamen bij MusicaRosa uit.
Wij wonen in Tilburg en MusicaRosa in Groningen. Dat was geen enkel probleem voor hen!
We hebben prettig mail- bel- en appcontact gehad.
En toen was de dag daar… en die was super! Een dag om nooit de vergeten!
Wij raden iedereen aan om MusicaRosa voor je bruiloft te boeken!
Echt super mensen!”
Groetjes Johan en Petra

“Op de trouwbeurs ‘Trouwen in Stijl’ in 2018 hoorden wij een prachtige, heldere, romantische stem door de hal klinken. Onze interesse was direct gewekt. Na een leuk gesprek hebben we snel besloten om Musica Rosa te boeken voor ons huwelijk. Je hebt keuze uit een groot aantal liederen en mocht er een nummer niet bijstaan, dan willen ze dit met alle liefde voor je instuderen (gratis 🙂). Tijdens de voorbereiding werd erg meegedacht over de invulling van de ceremonie en konden we alle kanten met ze op! Ook is het fijn dat het niet uitmaakt of ze 1 of 10 nummers moeten zingen, de prijs blijft gelijk.
Ook was er voor onze huwelijksvoltrekking met de Ambtenaar van de burgerlijke stand precies afgesproken op welke momenten de muziek ingezet kon worden.
Live muziek is echte een aanrader voor elke ceremonie, muziek stukken kunnen op het moment zelf nét iets langer gemaakt of juist ingekort worden, zodat er goed ingespeeld kan worden op de situatie. Door de live zang en het live pianospel werd onze ceremonie magisch! Bedankt Hans en Mariska, jullie zijn fantastisch in wat jullie doen!”
Veel liefs, S&T 22-02-2020

“Tijdens de trouwbeurs bij Landgoed Lemferdinge kwamen wij bij de stand van MusicaRosa.
Mariska vertelde dat zij samen met Hans bruiloft muziek verzorgd bij ceremonies en kerkelijke inzegeningen. Mariska wilde graag voor ons een lied ‘live’ zingen. Wij waren beide verrast door de mooie, warme stem en kregen ‘kippenvel’ tijdens het lied.
Wij wisten vanaf dat moment dat MusicaRosa een waardevolle bijdrage kon gaan leveren aan ons huwelijk.
Wij wilden graag een kerkelijk huwelijk met muzikale ondersteuning. De communicatie verliep prima. Alles was mogelijk en MusicaRosa dacht met ons mee tijdens de voorbereidingen. De dienst was vooral een samenzang met MusicaRosa en tussendoor zong MusicaRosa een paar luisterliedjes voor ons en onze gasten. Dit was heel speciaal en fijn!
MusicaRosa heeft voor ons de kerkelijke inzegening helemaal compleet gemaakt. Wij hebben vele positieve complimenten gekregen over de bijdrage van MusicaRosa aan onze trouwdienst.
Mariska en Hans, bedankt voor de waardevolle en onvergetelijke bijdrage van jullie aan onze trouwdag!”
Klaas en Annelies van der Wal, 31 mei 2019

“Lieve Mariska en Hans,
Wat een prachtige dag en wat hebben jullie fantastisch gespeeld! Onze complimenten. We hebben van zoveel gasten complimenten gekregen voor jullie optreden, super mooi! Ontroerend! Wanneer er zoveel mensen de tranen in de ogen hebben staan, dan weet je gewoon dat het niet beter kon.
Speciaal voor ons hebben jullie ‘Baba Yetu’ ingestudeerd, wat was dat fenomenaal! Zo knap om van een stuk voor koor en orkest zo iets intiems te kunnen maken, maar waarbij de essentie van het lied zo goed naar voren blijft komen. Super bedankt dat jullie voor ons wilden spelen bij onze kerkelijke inzegening en tijdens de borrel. Dit heeft onze dag echt zoveel extra geven.”
Haiko en Christine Faas

“Lieve Mariska en Hans,
Het is al weer een paar maanden geleden, maar wat kijken we met veel plezier terug op onze bruiloft en jullie fantastische optreden! Als ik ons fotoalbum doorblader, zie ik ook ineens weer de oorbellen en de ketting die ik droeg op de trouwdag… Die heb ik op het allerlaatste moment van jou, Mariska, geleend omdat ik mijn eigen sieraden per ongeluk thuis had laten liggen. Dat is een mooi voorbeeld van je flexibiliteit en behulpzaamheid! Ook in de muziekkeuze konden wij onze persoonlijke voorkeuren aangeven. Jullie hebben bijvoorbeeld speciaal voor ons een hele toffe versie van “September” ingestudeerd, ‘ons’ liedje. En we hebben zelfs samen een duet gezongen! Dat is één van mijn mooiste herinneringen aan die dag, al moest ik tijdens het zingen wel een traantje wegpinken. Jullie weten het publiek te ontroeren met gevoelige liedjes en ook op de meer “up-tempo” liedjes werd enthousiast gereageerd. Het was een ideale mix van luisterliedjes en achtergrondmuziek bij de feestelijke borrel. Kortom, als Boudewijn en ik nog weer eens een feest geven of onze trouwgeloften gaan vernieuwen, willen we MusicaRosa er zeker weer bij met live-muziek!”
Liefs,
Janinde en uiteraard ook van Boudewijn

“Op een trouwbeurs hoorden we Mariska zingen. Zó mooi dat we direct besloten dat we Hans en Mariska de kerkdienst op onze trouwdag wilden laten verzorgen. Voor ons een dienst om nooit te vergeten, zo mooi, liefdevol en persoonlijk. Als er een liedje niet in het repertoire stond, was het geen probleem om die in te studeren. Ook kregen we nog een aantal tips en verliep het contact soepel en vlot. Kortom, een erg fijne samenwerking en een echte aanrader!”
Guido en Aafke Wilpstra

“MusicaRosa heeft live muziek tijdens onze huwelijksceremonie en borrel verzorgd. Wat een prachtige stem heeft Mariska, en Hans op de piano, het was zo enorm mooi. Een echte aanrader voor als je je ceremonie nog intiemer en persoonlijker wil maken.”
Gerard Nugter en Marloes Terpstra

“In september 2018 was het dan zover, onze trouwdag! Via de mail ontstond ons eerste contact moment. Vervolgens hadden wij afgesproken om naar de trouwbeurs te gaan in Groningen, hier waren jullie ook aanwezig. Vanaf het eerste moment voelde het al goed en hadden jullie ons al te pakken door ons te verwelkomen en gelijk één van onze lievelingsnummers te spelen. De momenten daarop hebben we veel contact gehad over onze muziekkeuzes. Ook dachten jullie mee over het spelen van een nummer voor onze kinderen, die dan de ringen zouden brengen. Dit was ook super fijn!
Toen was het moment daar…
Lieve Mariska en Hans bedankt voor de persoonlijke twist op onze bruiloft!
Wij vonden het prachtig, met jullie erbij was de sfeer tijdens de ceremonie compleet. Het was zo persoonlijk en intiem. Van onze gasten hebben we ook vele complimenten mogen ontvangen. En hebben jullie hun ook weten te ontroeren met een lach en een traan, net als bij ons.
Wij blijven jullie volgen!”
Liefs Anouk & Jos, Emmer-Compascuum

“Als voorbereiding op ons huwelijk gingen wij naar een trouwbeurs in het WTC in Leeuwarden. Daar hoorden wij Mariska zingen en we waren meteen verkocht! Op 8 september 2018 was dan eindelijk onze trouwdag. We zijn getrouwd in Terhorne bij de Tsjerke. We kwamen aan met een bootje en Mariska stond al op de kade te zingen, magisch was het! Tijdens de dienst hebben Mariska en Hans een paar nummers gedaan, prachtig! Zo blij dat wij voor live muziek hadden gekozen!
Ook hadden wij Mariska en Hans gevraagd tijdens het diner te spelen. Dat gaf zoveel sfeer!
Wij hebben niets dan lovende reacties gekregen over de muzikale begeleiding van MusicaRosa van familie en vrienden.
Mocht je willen kiezen voor live muziek bij jullie huwelijk, kies dan voor MusicaRosa. Hun aandeel maakte ons huwelijk compleet en magisch!”
Stefan en Marchje Veldman

“Inmiddels ruim een maand getrouwd en mede dankzij jullie was het fantastisch. Elk nummer was super en hoe jullie je eigen draai hebben weten te geven aan onze verzoeknummers was subliem. Ik zou jullie bij iedereen die zoiets ook zou willen dan ook zeker aanbevelen. Vanaf het eerste moment een klik zonder dat we ook maar iets van jullie live hadden gezien. Het gevoel was goed en dit kwam meer dan tot zijn recht op onze grote dag. Nogmaals super bedankt!”
Jolanda Lolkema en Frans Paas, Den Haag

“I can’t believe it’s already coming up to my one-year wedding anniversary! It felt like yesterday in so many ways that I was walking down the aisle to Mariska’s angelic voice flowing through my ears. Her voice captured everyone’s attention during our wedding service and truly made the entire experience one I’ll never EVER forget. My husband and I are forever grateful that she was a part of our special day. Thank you so much!!”
Claire Ballard en Kent Burgess

“In januari 2017 hoorden wij MusicaRosa spelen op de Love and Marriage beurs in Groningen. Wij wisten meteen “die willen wij op onze bruiloft hebben”. Vlak daarna contact met jullie opgenomen en vastgelegd voor 18 mei 2018. In de aanloop naar onze dag toe heel prettig contact gehad. Voor je het wist was het 18 mei. Het prachtige pianospel en de mooie stem hebben onze ceremonie echt een extra dimensie gegeven. Wat hebben wij genoten! Dankjewel!”
Nathaly en Douwe Boomsma, Stania State Oenkerk

“Op 2 juni 2018 was voor ons na een maandenlange voorbereiding de grote dag! Ook bij de voorbereiding was MusicaRosa al betrokken. Samen hebben voor de mis in de kerk en voor de begeleiding tijdens ons walking dinner muziek gekozen. Mariska en Hans hadden veel aandacht voor onze wensen.
Op de dag zelf hebben we alleen maar genoten van hun muzikale klanken. Onze gasten waren ook erg onder de indruk. Mariska en Hans hebben met hun zang en begeleiding precies de goede toon getroffen en zo mede bijgedragen aan de fijne sfeer.”
Berry van Hees en Thérèse Greidanus, Tilburg

“MusicaRosa speelde eind augustus op onze bruiloft in Noord-Holland. Wij raden jullie aan iedereen aan! Het begon al bij de voorbereiding, die verliep heel soepel. Mariska is erg enthousiast, meedenkend en er is in overleg veel mogelijk.
De muziek tijdens de ceremonie was zo prachtig! MusicaRosa brengt veel gevoel in hun liedjes, wat een genot is om naar te luisteren. Nu we de trouwfilm hebben ontvangen spoelen we iedere keer door naar de muziek tijdens de ceremonie, waar we opnieuw met veel warme gevoelens naar luisteren en kijken.
Na de bruiloft hebben we veel lovende woorden gekregen over de prachtige muziek tijdens de ceremonie. En ook de achtergrondmuziek tijdens het diner was een succes.
Dus aan iedereen die dit leest en nog muzikale begeleiding zoekt voor een bijzondere gelegenheid: zoek niet verder en ga voor MusicaRosa!
En Mariska en Hans, bedankt voor het onvergetelijk maken van onze bruiloft!”
Liefs, Paulo en Anne

“Alweer ruim een jaar geleden zijn we in het huwelijksbootje gestapt, time flies 🙂  Tijdens ons kerkelijk huwelijk hebben we de muzikale invulling laten verzorgen door Hans & Mariska van Musica Rosa. Van begin tot eind hebben wij en onze gasten genoten van jullie prachtige muziek. Het maakte onze ceremonie heel speciaal. Op onze video kunnen we nog heerlijk nagenieten van het optreden op onze onvergetelijke grote dag. Kortom, een echte aanrader! Jullie waren top, super bedankt dat jullie er bij aanwezig waren!”
Liefs J & Y

“Tijdens onze bruiloftsceremonie verzorgden Hans en Mariska de prachtige muzikale begeleiding (o.a. bij binnenkomst, tijdens het tekenen en bij vertrek).
Mariska stal meteen ons hart toen ze ons aansprak en direct een nummer voor ons ging zingen tijdens een open dag op onze trouwlocatie. Ze zingt echt prachtig!! En de manier waarop, is zo persoonlijk dat je vergeet dat er nog mensen in de zaal zitten.
Ook het contact vooraf was perfect! Alles is mogelijk en met het brede scala aan nummers die ze kan zingen is er voor iedereen een favoriet te vinden!
Kortom GEWELDIG”
Groetjes Peter Luinstra en Thessa Zuidema, Groningen

“Wauw wat kan jij zingen! De trouwdienst, maar ook op het avondfeest. Iedereen was onder de indruk. Ik heb er verder geen woorden voor. Het was alles wat we hoopten en nog mooier. Prachtige stem heb je hoor!! Mooie nummers met een mooie eigen draai. maar verder vond ik samenwerken met jou tijdens de voorbereiding ook super,  je paste je elke keer weer aan aan mijn nieuwe wensen en was lief en geduldig en Super Enthousiast. Tijdens de voorbereiding en op Onze dag. Je straalde de hele tijd. 1000 maal dank voor jullie allebei!! jullie zijn een topteam. Mocht er ooit weer een reden zijn om naar jou te mogen luisteren zal ik die zeker benutten.”
Lieve groeten Anneke en Henk-Jan, Leeuwarden (Blessum)

“Wij hebben een optreden van MusicaRosa als cadeau aan onze vrienden gegeven.
MusicaRosa heeft tijdens het huwelijksdiner van onze vrienden gezongen; ze brachten een keur aan liedjes ten gehore, wat erg goed klonk.
Daarnaast hebben zij een prachtige medley gezongen. Wij hadden allerlei teksten ingebracht op bekende Nederlandse songfestivaldeuntjes. Mede door hun hulp is het een prachtige medley geworden.
Onze vrienden waren hier zichtbaar verrast door én erg blij mee.”
Lida en Sylvia, Groningen

“Mariska en Hans,
Enorm bedankt voor de prachtige zang en pianospel tijdens onze ceremonie en proost moment + taart aansnijden gisteren. We zijn enorm blij dat we deze keuze toch door hebben gezet. De liedjes precies passend bij ons en perfect in het moment zorgde voor vrolijkheid maar ook een traan. Onwijs bedankt allebei. Gister nog even met jullie kunnen kletsen maar we kunnen jullie niet genoeg bedanken. Aanrader voor elke gelegenheid! En enorm veel lof van familie en vrienden!”
Rias en Marga

“Lieve MusicaRosa,
Wat hebben wij genoten van jullie mooie muziek. Onze ceremonie was mede dankzij jouw mooie stem en prachtige ballads een moment om nooit meer te vergeten. Dank voor deze speciale bijdrage aan ons huwelijk.”
Liefs van John en Annette (Bruiloft 2-9-2016 in Central Park by Ron Blaauw te Voorburg)

“Lieve beide,
Wauw…… wat hebben wij twee prachtige diensten mogen beleven (ceremonie + kerkelijk huwelijk)! Wij zijn ervan overtuigd dat dit zonder jullie niet zó persoonlijk, bijzonder, mét emotie en speciaal was geworden. Dankjulliewel. Wat een prachtige nummers, stem en pianospel. Wij en onze gasten hebben genoten!”
Wietse en Lobke

“Bedankt voor jullie geweldige muzikale toevoeging aan onze ceremonie. Intens genoten hebben wij van het pianospel in combinatie met die prachtige stem! Tijdens het diner ook nog heerlijk kunnen nagenieten in alle rust van jullie muziek. Wat bijzonder mooi wat jullie doen. Het was amazing en wij zullen het nooit vergeten. Ontzettend bedankt!”
Martijn en Kimberley van der Heide

“Jullie muziek bij onze huwelijksceremonie was prachtig. Het was zelfs geen probleem een nieuw liedje aan jullie eigen repertoire toe te voegen. Nogmaals dank Hans en Mariska.”
Jelwin en Ymkje, Opende

“Gewoon gegoogled op begeleidende muziek bij een huwelijksceremonie kwam ik bij MusicaRosa terecht en telefonisch contact met Mariska leverde direct de spreekwoordelijke klik op waar we naar op zoek waren. Op onze huwelijksdag, 27 augustus 2016, wilden we een trouwambtenaar op locatie en een pastoraal praatje samen weven tot een trouwceremonie op één plek, waarbij muziek zowel begeleiding (tijdens het binnenkomen en verlaten van de zaal), hoogtepunt (direct na de pastorale “verdieping”) en afleiding (tijdens het tekenen) moest zijn. Vanaf de eerste seconde kon Mariska met ons meedenken en goede suggesties doen, zodat voor ons onze ceremonie ineens heel duidelijk werd. Ontzorgen heet dat tegenwoordig, maar precies waar we naar op zoek waren.
En dan bleek op onze huwelijksdag dat we op het goede paard hadden gewed. Schitterend gewoon. Heldere stem, goed bereik, emotioneel en heel professioneel. Toen bijvoorbeeld het tekenen wel wat lang duurde, werd de muziek net zo lang uitgerekt tot het paste. Het laatste nummer, Pour Elle, is zelfs speciaal voor ons ingestudeerd en was de bedoelde klap op de vuurpijl. Prachtig.
Wat gunnen we u, als lezer van deze recensie, een samenwerking met MusicaRosa, want dit is echt van toegevoegde waarde op jullie dag. Succes.”
Harry & Mary, Noord-Brabant

“Voor onze huwelijksinzegening in de kerk heeft MusicaRosa met Mariska als zangeres onder begeleiding van pianist Robert ontroerende, vrolijke en mooie liedjes voor ons gezongen. Van te voren hadden we nagedacht over welke muziek we graag wilden horen en welke emotie het zou moeten brengen. Dit was perfect gelukt. Naast popnummers als ‘Unchained Melody’ en ‘Cheek to Cheek’ zong Mariska ook het Ave Maria. Dit werd ook prachtig gezongen. Velen van ons waren tot tranen geroerd door de muziek. Hun zang en muziek maakte de plechtigheid dan ook echt compleet. Heel erg bedankt voor jullie geweldige optreden!”
Groeten Mark en Myrthe Jongerius, Utrecht 

“Hallo Mariska en Hans,
Heel fijn dat jullie zo prachtig hebben gespeeld tijdens onze trouwceremonie! Mooie muziek is erg belangrijk voor ons, omdat we elkaar hebben leren kennen bij het studentenorkest in Enschede. Nou, voor mooie muziek moet je bij jullie zijn! Jullie uitvoering van ‘Mag ik dan bij jou’ en ‘Avond’ kwamen echt bij ons binnen. Ook een verzoeknummer tijdens het drankje na de ceremonie was natuurlijk geen enkel probleem. Het is erg fijn om met jullie samen te werken en te overleggen over hoe de muzikale invulling van de ceremonie eruit zou komen te zien. Tijdens de trouwceremonie straalden jullie zoveel plezier en enthousiasme uit. Dat vonden we ontzettend fijn!”
Lieve groetjes, Stephanie en Ronald, Deventer

“Beste Mariska en Hans,
Heel erg bedankt voor de prachtige muziek! Wij hebben enorm genoten en onze gasten ook. Wij hebben enorm veel complimenten over jullie gekregen!
Jullie hebben onze dag compleet gemaakt. Nogmaals veel dank!! Jammer dat we binnenkort niet nog een feestje hebben, we hadden jullie zo weer uitgenodigd. Vonden het zo mooi!!”
Liefs, Johan Peter, Hilde, Angela en Elvia, Utrecht

“MusicaRosa is een aanwinst bij jullie huwelijksvoltrekking. Mariska kan geweldig zingen en Hans begeleidt haar op piano. En als hij meezingt wordt het nóg specialer. MusicaRosa heeft een breed repertoire en als jullie speciale wensen hebben, ga in overleg!
Ik heb hen een aantal keren mee mogen maken en word altijd erg blij van de samenwerking met Hans en Mariska. Zij zijn lekker op tijd aanwezig, zodat in alle rust alles opgebouwd wordt en wij nog even kunnen overleggen. Ook niet onbelangrijk, zij zien er altijd feestelijk uit. MusicaRosa, een aanrader voor jullie huwelijk.”
Manon Snoeker (Trouwtoespraak)

“Beste Hans en Mariska,
Ontzettend bedankt voor het spelen en zingen tijdens de kerkelijke inzegening van ons huwelijk! We kwamen jullie tegen op een bruidsbeurs, voelden direct een klik en werden op de mooiste dag van ons leven ontzettend geraakt door de fantastische manier waarop jullie de door ons uitgekozen nummers ten gehore brachten. Mede dankzij jullie inbreng denken wij met heel veel plezier terug aan deze dag.”
Gerjan en Mariska van de Voorde

“Bedankt, jullie waren gisteren fantastisch. We hebben genoten!”
Groet Erik Berendsen en Lisette Osse

“Hallo Mariska en Hans,
Wij willen jullie langs deze weg heel erg bedanken voor jullie schitterende optreden bij ons huwelijk, zowel de huwelijksceremonie als achtergrondmuziek bij de receptie ‘s avonds. Op zich vrij kort voor ons huwelijk kwamen wij jullie website tegen en waren we eigenlijk direct geraakt door jullie promotiefilms.
Op onze dag hebben we ook veel van die momenten gehad, het zegt wel iets als je mensen kunt raken met je muziek.
Kortom we hadden jullie niet willen missen op onze dag.”
Groetjes, Michiel en Bianca Geertsema

“Beste Hans en Mariska,
Eén van onze wensen voor de trouwceremonie was live muziek. Via internet zijn wij bij MusicaRosa terecht gekomen. De website zag er verzorgd en overzichtelijk uit en de aangeboden nummers spraken ons aan.
Helemaal enthousiast werden wij van de YouTube filmpjes! Wat een mooie stem, Mariska!
De contacten met jullie waren open en vertrouwd. Samen hebben we de nummers afgestemd en jullie hebben zelfs 2 nummers speciaal voor ons ingestudeerd!
Wat jullie laten zien op internet hebben jullie meer dan waar gemaakt tijdens ons huwelijk!
Het werd een ceremonie met een lach en een traan waar niet alleen wij, maar ook onze familie onwijs van hebben genoten!
En omdat we zo enthousiast waren hebben jullie ook tijdens het diner voor de muzikale omlijsting gezorgd.
Jullie waren top! Super bedankt!”
Hartelijke groeten van René en Miranda te Pas, Borne

“Het was echt geweldig, tot tranen toe geroerd! Jouw stem komt direct in het hart aan en je fijne uitstraling vormt een prachtig geheel om een mooie, eigen ceremonie te krijgen.”
Marjan, Drachten

“Ik was tot tranen toe geroerd. En niet alleen ik, vele gasten met mij pinkten een traantje weg. We denken nog vaak terug aan het kippenvelmoment van toen.”
Alie, Groningen

“Tijdens onze huwelijksvoltrekking heeft Mariska voor ons een aantal prachtige liedjes gezongen. “Butterfly Kisses” bij binnenkomst en het weggeven door mijn vader. Dit zong ze prachtig en was erg emotioneel. “Wind beneath my wings” als danklied en “ From this moment” aan het eind van de viering.
Mariska heeft deze liedjes vanuit haar hart gezongen! Heel erg bedankt!”
Willie en Brenda, Enschede

Wij vonden het erg leuk dat jullie hebben opgetreden bij onze receptie.
Het is zeker aan te raden! Muziek was niet te luid. Het maakte het juist gezellig.
Wij denken met veel plezier terug aan deze dag.”
Vince en Mariska Blokland, Zoetermeer

” ‘Muziek kan je ontroeren’ staat er op de website van MusicaRosa! Als trouwambtenaar weet ik als geen ander dat live muziek tijdens een huwelijksvoltrekking zorgt voor een hele bijzondere sfeer. De prachtige stem van Mariska en het gevoel waarmee zij zingt ontroert niet alleen het bruidspaar maar ook de gasten die in de zaal aanwezig zijn. Wil je genieten van het kippenvel moment wanneer je de zaal binnenkomt met prachtige muziek? Wil je luisteren naar je favoriete lied tijdens het tekenen van de akte? Met de muziek van MusicaRosa worden dat momenten in je leven die je niet snel zal vergeten! Een echter aanrader voor ieder bruidspaar dat mooie herinneringen aan de huwelijksvoltrekking wil houden.”
Janita Blanken van den Berg (trouwambtenaar op locatie)

“Hallo Mariska en Hans,
We willen jullie heel erg bedanken voor de mooie muzikale begeleiding op onze bruiloft. We hebben eigenlijk alleen maar zeer positieve reacties ontvangen van onze gasten. Met name de kerkdienst was helemaal super! Heel erg bedankt voor het begeleiden van de kerkelijk liederen.
Dit heeft de dienst voor ons heel bijzonder en intiem gemaakt. Ook “When God made you” hebben jullie ontzettend mooi gedaan. Dankzij jullie heeft onze bruiloft net dat beetje extra gekregen waardoor het echt onze dag was.”
Pieter en Danielle, Leeuwarden

Wat heeft die zangeres een mooie stem, waar heb je die vandaan?’ Was een veel gestelde vraag tijdens de receptie van ons huwelijk. Dat was voor ons de bevestiging dat we geen beter duo hadden kunnen vragen voor de muziek tijdens onze ceremonie en receptie. Tijdens de ceremonie zong Mariska precies ‘onze’ liedjes zoals we ze wilden horen. En het was duidelijk dat de gasten het ook mooi vonden. Want muziek uitzoeken voor je bruiloft is niet makkelijk. We hadden veel foute filmpjes op internet gezien, maar toen we het filmpje van Mariska en Hans zagen, waren we er meteen uit. En ze hebben hun belofte meer dan waar gemaakt! Niet alleen tijdens de ceremonie, maar ook tijdens de receptie als achtergrondmuziek hebben alle gasten heerlijk genoten van de liefdesliedjes die ze speelden. Bij de volgende gelegenheid zullen we ze zeker nog een keer boeken!
Sabine en Tim, Lisse

“Op 15 april 2015 zijn wij in het huwelijk getreden. Om deze dag nog een extra tintje te geven, ging ik op zoek naar live muziek. Aangesproken door het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij, dat Mariska zeer mooi zong, besloot ik contact op te nemen. Het moest een verrassing worden voor mijn aanstaande man. Mariska reageerde zeer enthousiast en zelfs een verzoeknummer was geen probleem. We hadden een hele mooie locatie, schitterend weer en jullie pasten met de muziek perfect bij dit geheel. De bruidegom kon zijn ogen niet geloven. Toch live muziek. Tijdens ons diner verzorgden jullie de muziek en wij hebben gedanst op ons nummer ‘Onderweg’ van Abel! Ook de andere gasten waren bijzonder onder de indruk van jullie optreden. Stijlvol en niet te nadrukkelijk aanwezig. Heel veel dank voor het verzorgen van de muziek en zeker een aanrader voor toekomstige bruidsparen.”
Hermi van Rossum, Hengelo

“Voor ons huwelijk hebben wij MusicaRosa geboekt, na prachtige filmpjes op de website te hebben gezien. Tijdens de ceremonie werden er een aantal nummers gespeeld, waarbij wij alleen maar kunnen zeggen: In het echt is de beleving zo mooi, intens! Kortom, een echte aanrader. Hans en Mariska, wij hebben genoten. Onze enorme dank!”
Natasja en Bert

“Bedankt voor een bijzondere en mooie bijdrage aan ons huwelijk. Jullie aanwezigheid heeft er iets speciaals van gemaakt. Je vertolking van het nummer van Claudia de Breij nog beter dan die van haar zelf en dat zegt toch wel iets ! Ook de gasten hebben genoten van jullie muziek en de bijzondere uitstraling die dat heeft gegeven aan ons huwelijk. Heel hartelijk dank en ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden die nog iets bijzonders hebben te vieren.
Groet van een gelukkig paar.”

George en Ria

“Het is een groot compliment als je mensen kunt overtuigen met je stem. Aanvankelijk wilden we geen live muziek bij onze ceremonie. Tot dat Mariska tijdens een open dag voor ons begon te zingen. De emotie van haar stem voelde als een warme deken om ons heen. We konden niet anders dan Mariska en Hans uitnodigen voor onze bruiloft. Ze hebben geweldig gespeeld en gezongen en onze gasten waren meer dan lovend. Ze waren ontroerd door de liedjes en hadden niet verwacht dat ze zo gevangen zouden worden door emotie.”
Elsemiek en Jeroen

“Jullie hebben onze dag extra glitter gegeven, zulke mooie en ontroerende momenten en jouw zingen heeft ons elke keer weer geraakt! We zijn heel erg blij dat jullie onze ceremonie en receptie zoveel extra glans hebben gegeven en hadden het zeker niet willen missen!
Ook veel van onze gasten waren zeer geraakt door de nummers die je gezongen hebt!”
Lieve groetjes Rick en Sanne, Baarn

Wij hebben een onvergetelijke dag beleefd. Mede dankzij jullie bijdrage.
Veel complimenten gehad over jullie optreden, maar die komen jullie toe uiteraard.
Wij willen jullie dan ook nogmaals enorm bedanken voor het optreden.”
Aloys en Bita, Haren

Geïnteresseerd? Bekijk tarieven of neem contact op