Er zijn veel verschillende speciale gelegenheden waarbij het mooi is om live muziek te hebben. Denk bijvoorbeeld aan diners, huiskamerconcerten, borrels, verjaardagen en jubilea. Omdat elke gelegenheid uniek is, maken we hiervoor een prijs op maat. Onze prijzen zijn altijd ‘all-in’. Dat betekent inclusief:

Ook het aantal uren dat we optreden is heel divers. Een diner duurt vaak 3 uren. Maar we spelen ook wel tussen de 5 en 7 uren bij bijvoorbeeld doorlopende afscheidsrecepties van mensen die met pensioen gaan, of bij open dagen van een bedrijf of instelling. We hebben een heel uitgebreid repertoire, zodat je niet 2x hetzelfde nummer zult horen.

We hanteren de volgende prijzen voor de duur tot anderhalf uur:

Prijs provincies Noord Nederland:  €599,-
(Groningen, Friesland, Drenthe, m.u.v. de Waddeneilanden)

Prijs provincies Midden Nederland:  €699,-
(Noord-Holland, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht)

Prijs provincies Zuid Nederland:  €799,-
(Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland)

Duurt het optreden langer dan anderhalf uur? Dan rekenen we een meerprijs. Hoeveel dat is, is afhankelijk van het aantal uren dat we er zijn. We maken dan altijd een prijs op maat. Neem voor een prijsopgave of vragen gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wil je onze muziek op een Waddeneiland of in het buitenland? Hiervoor gelden aparte tarieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag over de tarieven, of heb je een andere vraag, neem dan vrijblijvend contact op.